domingo, 20 de marzo de 2016

PLUJA DE PREMIS EN INS ERNEST LLUCH EN L'EXPORECERCA XVII

Aquest dos treballs del nostre centre es van classificar per formar part de l'Exporecerca XVII (17 al 19 de Març) que organitza la fundació Magmarecerca.


Laboratori d’investigació en l’aprofitament de les energies renovables i IOT (Internet Of Things) per a l’ús quotidià en les Smart Cities.
Maria Prestamero, Laura Rosat, Alícia Roca
2n ESO A. Professora de tecnologia: Ana Albalat Martínez

Treballant en equip, com a laboratori d’investigació, hem innovat un producte quotidià. El nostre projecte inicial de disseny i construcció del prototip d’una làmpada, ha evolucionat com a motivació personal per a adaptar­lo a un futur més sostenible. La nostra proposta suggereix: una solució alternativa amb l’ús d’energies renovables, incorporar el concepte IOT per la comoditat de l’usuari, i aspirar a crear Smart Buildings en les Smart Cities. Volem fer d’aquest projecte una realitat, i per això volem fer­-ne difusió.

Aquest treball va rebre dos premis:
El premi Ara en la Categoria A
El primer premi Magmarecerca, en la categoria A (1r-2n ESO) per participar en MILSET Expo-Sciences Europe 2016 que es celebrarà del  09/07/2016 al 15/07/2016 en Toulouse, France. És una fira Internacional en temàtica STEM que organitza MILSET Europe, CIRASTI


DESENVOLUPAMENT I ESTUDI D’UNA APP PER iOS

Sara Martínez Alabart
2n BATX, Tutora: Ana Albalat Martínez

El meu treball de recerca és la tercera part d’un gran projecte. La primera part va ser realitzada a l’Institut on varem crear una empresa i varem idear un prototip d’app. L’App, més endavant va ser programada per una empresa professional d’aplicacions mòbil i actualment està disponible al mercat d’Android. El meu treball de recerca sorgeix de l'anhel per accedir a un mercat més ampli, formar-me i aprendre com realitzar aquest procés, contactar amb el món laboral i endinsar-me en noves fronteres. Aquí comença el meu treball de recerca: el desenvolupament i estudi d'una app per iOS.
Aquest treball va rebre dos premis:
El premi "Menció especial Intel" en la categoria C
El primer premi Magmarecerca, en la categoria C (Batxillerat) per participar en MILSET Expo-Sciences Europe 2016 que es celebrarà del  09/07/2016 al 15/07/2016 en Toulouse, France. És una fira Internacional en temàtica STEM que organitza MILSET Europe, CIRASTI http://www.milset.org/en/info/awards.html

La condició per rebre el primer premi és ser valorat per tots els membres del jurat, experts  de l'industria i professors universitaris amb una valoració superior al 9.

Moltes felicitats a les noies per la gran feina desenvolupada en la temàtica STEAM en concret en la part de la programació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario