miércoles, 2 de marzo de 2016

INSTRUCCIONS FINALS, 2ª AVALUACIÓ

INFORMACIÓ I TASQUES DE TANCAMENT DE LA 2ª AVALUACIÓ.

Al final de curs en els Apps Awards, es valorarà:
  1. Pòster
  2. Memòria
  3. Web del projecte
  4. Aplicació en format apk
  5. Vídeo promocional

Amb el motiu de treballar els diferents aspectes, en aquesta 2a avaluació tant en equip com individualment hi ha una serie d’aspectes que tothom cal que hagi superat.

Del treball dels diferents equips:

  1. Referent al Pòster teniu una presentació per grup que parla d’imatge corporativa
  2. La Memòria iniciada el primer dia és un document de Drive que dia a dia creix incorporant totes les novetats i el procediment de treball. Cal que aquesta estigui ben estructurada i redactada, acompanyada de tot el suport visual necessari. És important recordar que els resultats de la imatge corporativa es deuen veure plasmats en l’estil i format d’aquesta memòria de caire tècnic i formal. No oblideu incloure el Tom’s Planner en aquesta memòria.
  3. En aquest moment el Site és la web del vostre projecte, en aquest cal que estigui present tota la informació necessària per entendre el projecte, una bona estructura en que cal identificar clarament quan estem parlant de l’App i quan de l’empresa
  4. Finalment cal aconseguir l’apk de la vostra idea, es per això que poc a poc tots vosaltres configureu un llistat de funcionalitats, un mindmap que organitza les diferents funcions i un Balsamiq que simula les pantalles, i que conjuntament és el que anomenem Wireframe.
  5. I en finalitzar el projecte cal presentar un vídeo promocional del vostre producte, que un cop més seguira els requeriments formals i d’estil marcats en l’estudi de la imatge corporativa. És per aquest motiu que per avaluar els teus coneixement inicials d’edició de vídeo, cal que configures un vídeo recopilació de tot el que fins ara he anat citant.

Pel que fa al treball individual,
  • Referent a la part del Pòster, cal saber editar gràficament imatges, i per tant hem fet les pràctiques de Gimp.
  • Tant aquestes últimes pràctiques com tot el fet al llarg del curs cal que estigui recollit en el vostre Site individual. És aquí on pots demostrar la teva autonomia, les ganes de millorar en l’ús de les TIC, utilitzant el màxim possible, totes les oportunitats que et dona el site (Compartir documents, fotografies, codis QR, penjar arxius…)

Les tasques seran avaluades a partir del dijous dia 10 de març al matí.
Moltes gràcies i ànims en la feina… Un últim esforç!
ANA ALBALAT
2/03/16

No hay comentarios:

Publicar un comentario